Julia i Verden

Mitt foto
Navn:
Sted: Mexico

lørdag, november 04, 2006

En solrik dag!

Da vi vaaknet i dag, var det endelig sol! vi badet og lekte med Fia paa stranda.. hun elsker aa bade! :) vi spiste frokost paa stranda og not dagen! Da jeg og eline skulle bort til en kafee for en liqado, horte vi noen som plystret etter oss.. det var Johan (ene mexicaneren).. han lurte paa om vi skulle bli med aa fiske senere paa dagen.. ja klart det! :)
vi har egenlig ikke gjort saa mye i dag.. bare nytt solens varme! Det kjedet jeg har paa meg her, er det jeg laget hos Albino og Johan.. som dere ser.. saa er dette virkelig det man forbinder med Sagas solreiser, men som man aldri kommer til.. hvit sand, palmer og turkist vann! det er bare helt fantastisk! saa om jeg ikke er hjemme 24 april.. bekymr ikke.. dere vet hvor dere finner meg! alt er bare helt superchill! vi legger oss nesten med solen.. som gaar ned kl 6 hver dag.. og staar ogsaa opp med den. (kl 6). jeg har ikke peiling paa hva klokken er med mindre jeg er paa internett.. saa naa er jo kl halv 5, solen er i ferd med aa gaa ned, det er kjempe varmt og jeg er blitt ganske saa solbrent i dag ja .. :/ men det blir nok brunfarge til slutt! ;) det er nok ikke saa mye mer aa si i dag.. LIVET ER HERLIG! legger ut noen bilder na.. :) saa dere liksom kan faa litt inntrykk!
Hytta som er bak, er felicia, tarje og fia sin.. vi bor i en lik,bare litt lenger bort..

Her lager eline kjedet..

Fisk til frokost!...


Maa bare starte med at jeg ikke har litt greie paa hvilken dag det er.. saa alt blir bare nevnt som "en dag" eller " en kveld"...


En kveld da jeg og Eline satt paa stranden med gitar, rom&cola og telys, kom det en mexicaner bort.. han satte seg ned og vi skravlet i vei (ja han kunne litt engelsk :)) litt etter kom broren hans, og romen gle ned.. de sa at de skulle ut aa fiske dagen etter kl 7, og vi kunne bli med om vi ville.. og det ville vi!
morgenen etter var de ikke der.. skuffende! men plutselig kom det en kjorende paa scooter.. det var han ene :) han inviterte oss paa kaffe, og vi ble med! Vi kom inn paa et kjokken med hunder, papegoyer og masse mexicanere.. de hadde allerede vaert aa fisket paa natten siden bolgene hadde vaert saa store.. saa, vi fikk kaffe, og saa var det frokost :) stekt fisk, tomat og lok dynket i lime og tortilla... fantastisk!
etter maten ble vi invitert over til dems hus hvor de lagde smykker som de solgte.. vi ble med gjennom palmeskog og hvite strender og kom frem til en liten hytte som hadde en seng (hengende i taket) en hengekoye og 2 bort.. det var det.. ogsaa to valper som lop paa gulvet..vi fikk lage et smykke hver.. alt var bare helt super laex! alle holdt paa med sitt og loka rundt. det kom ogsaa en mann paa besok som bare bodde i jungelen.. han satt aa sagde litt mens han snakket med seg selv.. disse mennene hvet virkelig hvordan man skal leve livet!
vi gikk over til naboen som hadde kafee, og tok en kaffe til .. han ene, Albino (i rodt) hadde vaert i byen aa kjopt no kaker, saa vi spiste det.. etter dette, gikk jeg og eline tilbake i regnet..
Vi tok et fantastisk nakenbad i regnet, saa gikk vi opp for aa ta en joggetur (ja vi hadde paa oss bikini da..) det var to gutter i en baat som ropte oss ut.. vi svomte ut og fikk bli med paa gratis snorkletur ute ved revet ( jeg maatte bare smiske litt med at vi ikke hadde penger og at noen venner kunne ta oss med gratis :)) saa kom vi ut dit.. vi dykket med hver vaar fyr.. det var ikke saann KJEMPE fantastisk, men det var noen fisker her og der.. jeg saa en blekksprut som sov i en koral og han ene duden skot en hummer med harpunen sin.. det var toft! jeg svomte med den (hummeren) i haanden og lekte at jeg var hun ene i "den blaa lagune" ;)