Julia i Verden

Mitt foto
Navn:
Sted: Mexico

onsdag, november 08, 2006

Nok en hetedag!

Hola! Ja nok noen dager har gaatt.. jeg har naa vaert borte i 10 dager,men det virker som uendelig lang tid siden jeg sist saa dere! saa det blir mye savn og triste tanker, men vi sees jo igjne ;) og jeg koser meg i solen saa lenge! fikk kokkosnott av noen paa stranna i dag, og spiste det med nugatti :) akkurat som bony sjokkis.. DIGG!

Paa bildet er eline i fult arbeid med aa lange smykker.. vi ble satt i arbeid mens gutta dro paa snorkleutr med noen faejjte turister :) livet er digg ass! i dag ( tror det er 8. nov) har sola steket helt sykt! vannet har vaert helt stille og ikke noe vind.. jeg er solbrent :( men det blir brunt i morgen ;) naa er sola i ferd med aa gaa ned... himmelen er i alle forskjellige blaa og rosa farger og det er kjempe delig og varmt! jeg og eline skal se etter billetter til jamaica og nicaragua i dag..

I morgen skal vi vaere med han ene ( Johan) til en maya by hvor han skal jobbe litt.. vi skal bare tasse rundt og se litt jungel og leke med barna :) fett! de tok oss med paa fiskeur (endelig) i gaar! forst dykka vi.. Albino hadde med harpun og skot en fisk.. vi fikk ogsaa prove.. men det var ikke saa lett og fiskene var smaa! senere ga han harpunen til meg og sa at jeg og eline skulle gjorde det alene mens han gikk i baaten med Johan.. jeg skot en gang, men da jeg skulle feste harpunen igjen, var den saa hard at jeg ike mekka det uten aa haerpe benet mitt.. saa det gikk daarlig! men vi fisket litt.. fikk ikke no.. men det var morro lell :) det ble plutselig daarlig vaer, saa vi maatte forte oss tilbake.. kjorte over 8 meter hoye bolger...

Ellers har det ikke skjedd saa mye.. da vi kom hjem fra Albino og Johan i gaar kveld, hang det en pose med FISK paa dora vaar.. vi forsto ikke saa mye.. jeg turte ikke flytte den.. eline maatte;) senere dromte jeg at det kom masse slanger og slemme menn.. det var ikke morro! da onsket jeg at jeg laa trygt hjemme i senga mi med en arm


fra hver av dere rundt meg! men.. (ikke for aa saare noen) men da jeg vaaknet til solskin, forsto jeg igjen hvorfor jeg er her.. og forstaar ikke hva i all verden dere gjor hjemme i kulda... KOM DERE NED HIT HELE HURVEN!

Traff paa denne Iguanaen da jeg gikk opp fra vannet :) toff!


Assa om dette ikke ser fristende ut.. :P

hasta louego!