Julia i Verden

Mitt foto
Navn:
Sted: Mexico

torsdag, november 16, 2006

Palenque

Saa kjopte vi bussbillett til Palenque.. Jeg, Eline og Johan (ene mexicaneren som vi fikk med oss paa turen :)) bussen skulle ta 10 timer.. da vi hadde kjort en stund, stoppet vi i Chetumal for aa faa paa flere folk.. vi gikk ut av bussen for aa faa litt varme i kroppen.. en bagasje mann kom med en tralle med sekker, og sammenlig... er ikke det en sekk jeg har sett for? med et armbaand jeg har laget?? etter litt kommer Felicia, Tarje og Fia ut... Verden er jammen ikke stor.. det er mange avganger fra Chetumal til San Cristobal (hvor de er naa), men de tok den samme som oss.. morro morro! saa da fikk jeg selskap paa bussen! og gjett om Fia ble gla for aa se oss :) HYGGELIG! hun sovnet paa fanget mitt.. og som den krabaten hun er, laa hun sjeldent stille, saa det ble ikke mer enn en halvtimes sovn paa meg.. men det var hyggelig!
da vi kom fram til palenque, satte vi oss i en taxi og kjorte til et eller annet hotel.. vi var fremme 4 paa natta, saa saa ikke mye...hang opp hengekoyene i noen stolper under et tak, og sovnet til gresshoppere og aper som brolte i regnskogen.. dagen etter hadde eline og johan allerede rukket aa gaa lang tur og bade i en foss... (paa bilde)
da jeg fikk tumlet meg ut av hengekoya, gikk jeg og eline opp til mexicos mest kjente ruiner (maya ting) ogsaa saa interisert julia er i dette da.. ;) Eline fok opp og ned alle pyramidetingene, mens jeg chillan i skyggen.. det var en klasse der som skulle ha bilde av oss.. noen pubertale gutter ;) hehe.. ellers har vi ikke gjort mye... var paa "fest" i gaar.. broren til Johan spilte... naa renner tiden ut her.. men det er bilde av hvordan vi bor og Johan og en ital
iensk jente ialle fall :) hasta louego!

litt oppdatering med bilder her... dette er da en av fossene :) det var ikke saa super digg vann.. assa, det var litt kaldt, men det var forfriskende og deilig :)

Litt oppdatering...

Hva har skjedd siden sist mon tro..? har hengt paa stranda.. sola har skint og vi har fiska mer! men om jeg faar fisk.. NEIDA...alle hala inn fisk mens jeg bare fikk sjopolser :(

Bil.. vi skulle egentlig kjope en giga bil som vi skulle bo i, alt var klart, papirer og alt, det eneste var pengene som skulle overfores..men med de bekymrede foreldre jeg har, saa ble det ikk no av.. de floy runt til ambasader og gud vet hva for aa finne gode argumenter for at vi ikke skulle gjore det, saa til slutt gadde jeg ikke styret mer, saa jeg droppa hele greia.. vi hadde, den dagen vi trodde vi skulle faa bilen, pakket ut av cabaƱan og tatt alle sakene vaare over til Albino og Johan (de viste det ikke), dro inn til byen, men saa ble det jo ikke no av, saa da vi kom paa kvelden for aa henge opp hengekoya mi hos dem (vi regnet med at det ver greit ;) siden de hadde sakt noen dager for at det bare var aa komme) saa hadde de lagt seg.. VOPS.. desculpa :) men det gikk fett.. de styra og ordnet og til slutt var den opp med myggnetting og alt. men myggen snek seg gjennom.. det var helt pain! og da vi akkurat nesten hadde sovna, begynte det selvfolgelig aa regne :( saa vi matte ta alt inn.. akk og ve.. men vi sovnet da til slutt... men dagen etter skal jeg love dere at jeg saa ut som en sopp! hadde prikker over alt! kunne bare satt meg i skogen saa hadde jeg blitt forvekslet med flein eller no!

Dykk... vi har ogsaa dykka i dryppstensting.. det var kjempe toft! med lommelykt og greier.. det er no annet enn oslofjorden det! saa snorkla vi i en anne hule og i "Bat cave".. eller eline snorkla, jeg satt aa saa paa flaggermusene som klikka rundt i taket :)