Julia i Verden

Mitt foto
Navn:
Sted: Mexico

torsdag, desember 07, 2006

Omoa...

jaa naa sitter jeg i Omoa.. det skulle vaere et saaaaa flott sted i honduras, men den gang ei... mygg, INGEN andre turister enn meg og eline og en gamel dame.. stusslig...!
men la meg heller fortelle fort om
UTILA!
det er den oya vi har vart paa naaa i 5 dager.. fantastisk! da vi kom, hatet vi det og kunne ikke forstaa hvorfor folk liksom ble stokt der.. tenkte vi skulle bli kanskje MAKS 3 dager.. det var sandfluer og bare slitsome dykkerfolk.. det skal liksom vaere dykkerparadis.. saa det eneste vi saa, var slitsomme dykkermennesker med masse penger... helt til...
Julia laa nok en dag og sov saa lenge hun kunne, mens eline gikk, nei lop seg en tur.. da hun kom tilbake, fortalte hun at hun at hun hdde truffet en hyggeig fyr.. da vi var paa stranda, motte vi han igjen.. Oliver..han bodde paa Paradise duvingsenter og det var billig og hyggelig... folka var litt rare og hippier, men vi burde sjekke det ut.. saa vi gjorde.. vi gikk innom, og snakket med folka.. ja de var rare.. maatte si oss enige i det, men for noen priser :) skulle faa 2 dykk for 20 $. paa alle de andre var det 47$ for 2.. flott! saa vi bestemte oss for det.. dagen etter bar det til sjoss.. jeg har bare open wather, saa jeg laa paa dekk og taena mens eline var paa 30 meters dyp..
saa var det min tur :) det var toft! saa ikke saaaaa mye spennende, men det var ok.. da vi kom tilbake, ble vi invitert til aa feste med alle paa dykkesenteret fordi han ene var blitt divemaster.. vi kom oss ned, og det ble en heidundranes fest :)

vops.. naa gaar tiden snart ut.. saa dette blir kortfattet...

vel.. vi skulle bare bli i 3 dager.. den gang ei gitt.-.kom oss ikke avgaarde for i dag.,. etter 5 (eller 6 ? :/) dager.. vi har bare hengt masse med de fr dykkesenteret.. dykka masse..eller eline har dykka masse.. jeg har bare hatt 3 dykk mens hun 6.. jeg har taena paa dekk ;) hehehar desverre ingen bilder her naa.. men gaa inn paa http://www.russellbutler.co.uk/gallery/view_album.php?set_albumName=tr201 saa faar dere noen bilder fra belize.. og det kommer nok snart noen fra honduras ogsaa! :)
maa lope.. mer oppdates snart :) hej hej