Julia i Verden

Mitt foto
Navn:
Sted: Mexico

onsdag, desember 13, 2006

Antigua :)

¡Hola! Este noche, Eline y yo nos vamos a bailar salsa :)

Naa har vi vaert her i 5 dager allerede... tiden flyr! naa bor vi da hos en familie midt i Antigua :D det er veldig hyggelig! jeg laerer masse spansk :) det rocker! kom akkurat fra spansktime naa.. forstaar masse naa, og kan til og med snakke om fortiden :) hurra!!

Vi bor altsaa sammen en familie.. jeg og eline har eget rom, men deler alt annet.. det er frokost kl 7 *stonn* (skolen begynner 8..) det er ikke akkuratt sunn mat aa faa.. varme brodskiver stekt i smor med sirupp til frokost.. og kakao/nesquic med sukker.. eller motsatt..(sukker forst) lunsj er kl 1.. det betyr at jeg maa dra snart.. da er det som oftest no varmt, som moste bonner, spagetti eller no.. og middag kl 7 hvor det ogsaa er no fetende skrap.. det er godt, men ikke mye og ikke sundt, saa jeg og eline har laget en "matplan" paa hvordan vi kan leve litt sunt.. fettet bare eser ut av oss...

det bor ogsaa en svensk gutt sammen oss... Marco.. han er super hyggelig! ganske saa rar (paa baade svensk og norsk;))

som alltid har jeg og eline gaatt oss vill ganske mange ganger, til tross for at det bare er 7 gater hver vei (diagonale.. assa.. saann rette.. skjonner!? ;)) men vi finner alltid frem! :) superbueno!!

naa maa jeg fyke til maten.. saa er det salsatime etterpaa :D yey!! hasta louego!