Julia i Verden

Mitt foto
Navn:
Sted: Mexico

torsdag, desember 28, 2006

Turist for en dag...



En rolig ettermidag i Antigua... Lene, Carina, Erica, Frankriket (merk dere at han skrives med stor bokstav.. det er naa hans navn..) og Julia satt paa en hyggelig kafee og not noen store og gode bagels.. saa spor Frankriket om noen blir med aa gaa paa vulkanen dagen etter.. Lene og Carina hadde allerede gjort det, Erica hadde ingen interesse og jeg bare lo.. assa det er ikke snakk om at jeg bruker 80 Q for aa slite meg ut paa en fjelltopp!! men han spor igjen.. men assa.. forst har Eline mast, men jeg slapp unna av at hun stakk med noen andre norske jenter, saa kom Sam aa spurte og tvang, men jeg slapp unna da ogsaa, saa hvorfor i all verden skulle jeg gjore det med en franskmann... fant ikke no godt svar paa det, saa det ble nok en gang nei.. men han ga seg ikke.. saa sa jeg "jaja.. om du betaler kan jeg bli med".. og dum som han er saa sier han jo ja.. til hans glede!? og min ulykke!! men men.. sakt er sakt! jeg skulle fikse maten.. det var ho greit nok!
Vi dro ut paa Rikkys i haap om at Buena Vistas Social Club skulle spille.. men det var no galt med bussen eller no.. saa de kom ikke :( men men.. vi drakk noen mojito og koste oss.. men tok en tidlig kveld siden jeg skulle opp saa ufattelig tidlig!! saa da vi gikk hjemover, sa erica at hennes vekkeklokke ikke funka helt, og lene og carina har jo mistet sin telefon.. da var jeg litt daarlig ute.. men vi provde med ericas og haapet paa det beste! men jeg instilte ogsaa hjernen min da.. Frenkriket sa ogsaa at han kunne komme aa banke paa dora halv 6, saa dette skulle gaa bra! saa vi la oss kl halv 12, og kl 12 vaaknet jeg og trodde jeg hadde forsovet meg.. saann fortsatte det til klokken ringte.. og da jeg hadde kommet meg opp av senga, dunka det paa dora.. og der sto Frankriket.. assa haeaeaeaea.. jaja. saa jeg kledde paa meg aa mekka digge brodting med oliven, tuna og salat.. saa tuta bilen utenfor aa jeg maatte lope.. selvfolgelig var dora laast, saa jeg maatte lope inn igjen aa faa erica til aa laase opp for meg, og saa kom jeg meg ut..

Turen opp tok litt over 1 time, jeg hadde tatt med meg musikk aa provde aa sove litt.. da vi kom opp, kjopte folk seg kaffe og jeg og frankrike satt aa kosa med hundene som vaar der.. Det var ganske saa kald helt til solen tittet frem... Saa begynte oppstigningen.. vi kjopte vandrestaver og tasset opp i fjellom.. Det var ikke saa alt for ille... men jeg og frankrike lagde baktroppen.. men til tross for all den treningen som har uteblitt de siste maanendene, saa sinka vi ingen..
saa.. etter 3 kilometer med oppovergaaing, kom vi paa "toppen".. Vi kunne bare komme litt inn paa lavaen, siden det var noen dumme guatemalitekere som hadde falt neddi lavaen aa forbrent seg.. glupinger ass.. men det var ganske saa varmt der! vi tasset ut paa lavaen og kunne bare stikke en pinne naer sprekkene saa tok det fyr.. jeg saa rodglodende lava flyte under bena mine.. og frankriket fyra siggen bare ved aa holde den over varmen.. ganske saa varmt ja!!
Vi var der vel kanskj en halvtimes tid eller no.. saa en anne vulkan bare noen km unna poffe opp roykdotter og ha noen utbrudd i ny og ne.. coool! Nedover gikk det kjempe fort og greit.. det var mange hester overalt. og hestegal som jeg er, gikk jeg bort for aa kose med en som hang i skyggen (assa den hang ikke som i treet, men hang som alle tragiske pubertale raanere gjor paa kioskene paa nesodden).. og etter aa klappa litt og kjodd i manen, oppdager jeg hundrevis av flott overalt.. offameien.. saa jeg begynte et uendelig prosjekt med aa faa dem ut.. det er helt umulig siden det er saa mange.. men jeg fikk i alle fall ut de aller storste.. je tok de ut, og frankrike drepte dem :D bra team! Saa var det endelig paa tide aa sette seg i shuttelen aa komme seg hjem.. det har vaert en lang dag.. og i kveld er det "La Sala" som staar for tur..