Julia i Verden

Mitt foto
Navn:
Sted: Mexico

fredag, desember 29, 2006

Bilder..

EN KVELD PAA BYENLas chicas i sofaen venter paa at happy hour skal starte... da er det nemlig 2 Q for en drink :) det vil si kanskje 1,5... Meg og Pedro.. en loka fyr fra el salvador som ikke gir saa mye mening..
Alle de fantastiske jentene fra noreg.. var ikke snakk om at vi skulle betale vaare egne drinker etter happy hour nei ;) hehe.. men LITT slitsome var de ogsaa (IKKE vi assa!! alle gutta /mennene som skulle spandere)
Meg og Manuel... en slitsom laerer som driver aa folger etter meg paa scootaaah... og skylder paa at det er niesa hans Maria Jose.. som vil leke med meg..
Englene til foreldrene vaare.. (engel nr 4 tar bilde ;))



Bilder fra Belize...Dette er hva du ser naar du gaar langs veien i Belize.. ganske saa avslappende sted for aa si det saann!!Frokost laging etter en hard natt paa flaska.. egg, becen og kaffe.. SUPERBUENO!Russell og Tom (med gitar) han som sniker seg inn paa bildet, er Derick fra tyskland.. Meg og Dom... se den kule sigaren.. ekte Cubansk! den bare smuldra opp, saa var ikke saa veldig tess... tror kanskje man maa kunne det litt for aa faa det til!
Slaekking i hengekoyene.. meg og Lucien.. Siste kvelden.. Casper fra tyskland og team sveits.. hun fra den franske og han fra den tyske delen.. Utsikten og havet... ganske saa smuuuuth! det eneste som var kjipt med belize, var at det ikke var noen strand aa bade fra.. alle samla seg paa en betongbrygge.. men med dette vannet.. var det liksom helt greit.. :PBanken i Belize... ligner vel mer paa et spokelses hus.. men det var saann alle husene saa ut... det var en ordentlig mystisk og falleferdig by..


Bilder bra Honduras...
Et lite innblikk i honduras handlegater..
Middag i La Seiba.. Eline, Tess, Erwin og Russell
I shuttelen til San Pedro.. litte granne trangt..
Paa baaten paa vei til Honduras... dette var midt paa havet.. se saa stille det er...