Julia i Verden

Mitt foto
Navn:
Sted: Mexico

onsdag, januar 03, 2007

San Christobal.. Nok en gang... HVOR ER KARTET???

Vi dro en vannpipekveld paa Galla... hyggelig! Se saa toff hatt Carina fikk av Pedro.. Ganske saa toff!

I gaar var den siste kvelden med Lene, Carina og Erica.. det var ladies night paa Monoloco, saa vi hedda dit.. Frankrike kom igjen tilbake fra Monterrico, gutta fra hotellet kom og de spilte Scissor Sisters for meg... mens vi koste oss med drinker til 3 Q, kom flere av de som jobbet der bort til meg og spurte om jeg ville jobbe der.. saa kanskje etter Nicklas drar, drar jeg tilbake til Antigua for aa jobbe paa Monoloco.. det hadde vaert morro i alle fall! :)
Saa, etter Mono, dro vi over til La Sin Ventura for aa fortsette festen. Jeg og Carina fikk veldig lyst paa sjokkis, og gikk opp mot tiendan for aa kjope.. men det var cerrado (stengt) saa vi gikk til politibilen som sto aa hang, og spurte hvor det var mulig aa kjope... det var vist paa andre siden av byen.. men med vaar sjarm, fikk vi hoppe inn i bilen, saa skulle de kjore oss... det var stas! raane rundt i Antiguas gater i en carro de policia :) vi kom oss trygt frem, kjopte sjokkisen og ble kjort tilbake til Sin Ventura.. vi dansa salsa til regetonmusikken og saa ble klokka sengetid..
Siden det var vaar siste kveld, skulle vi ha "afterparti" paa UmmaGumma (hotellet) sammen med vennene vaare... Jeg og Caul spilte litt gitar i gangen.. nok en gang de 5 sangene jeg kan.. kanskje paa tide aa laere seg noen nye!? ;)
Gutta hentet en 2 liter med vin og no rom fra baren, og vannpipa ble fyrt opp.. det var veldig hyggeilg! klokken naermet seg shutteltid. jeg skulle dra 4. 30 til San Christobal, og det ble siste gang jeg skulle se Lene, Carina og Erica paa 4 maaneder.. Frankrike skulle hjelpe meg med aa finne leilighet i Puerto Escondidos, og hadde hentet sakene sine i haap om aa kunne dra med samme shuttel som meg.. da shuttelen kom, sa vi hadet og jeg gikk ut med alt.. jentene og Marco sto i dora for aa vinke, men nei.. det var ikke den jeg skulle ha.. saa jeg gikk inn igjen, og ventet.. klokken ble kvart paa 5, og den hadde enda ikke kommet.. stemningen falt mer og mer, siden vi alle baade var kjempe trotte og vi forsto dette var siste gang paa lenge.. og da klokken ble 5. 10 kom den.. Frankrike snakket litt med sjoforen, og fikk komme med.. jeg sa hadet til alle og satte meg inn. triste saker! det er alltid like kjipt aa si hadet til gode engler! ;) ...
Jeg satte paa Pink Floyd paa oret, og sovnet fort.. etter en 3 timers tid, maatte vi bytte shuttel, til en litt storre.. vi kjorte og kjorte, og etter 7 timer, var vi fremme ved mexicos grenser.. fikk stempel i passene og byttet enda en shuttel. og etter 3 timer til, var vi endelig fremme i San Christobal.
Jeg og Eline hadde avtalt aa motes paa et hotell, saa det var bare aa begynne aa lete.. jeg fikk et kart fra turistinfo, og Frankrike fra en fra hotellet.. vi fikk mulighet til aa bli kjort, men etter 10 timers tur, valgte vi aa gaa.. men problemet var bare at vi fikk to forskjellig direksjoner :( men det burde jo ikke vaere noe problem.. vi hadde jo kart.. to til og med.. men naar ingen viste hvor gata vi skulle bo i het, ble det vanskligere.. og alle sa forskjellig direksjon.. vi gikk og vi gikk.. og tilslutt.. bare et kvartal fra der vi gikk forst, var det.. vi kom oss inn paa et rom, slappet litt av, og gikk for aa finne mat.. vi kjopte mais i kopp med picante og queso, saa paa tokt for aa finne matmarked.. og nok en gang var ikke folk enige om hvor det var.. men vi fant det til slutt.. kjopte alt som skal til i en omelett.. saa var det aa lage mat.. det skulle ikke bli lett.. med alt for mye gronsaker og for faa egg, skulle det ikke bare ta kjempe lang tid, men det skulle jo svi seg ogsaa.. men det ble digg da.. og etterpaa tok Frankrike meg med ut for aa spise is..