Julia i Verden

Mitt foto
Navn:
Sted: Mexico

torsdag, januar 18, 2007

Puerto es muy muy peligroso!!

Hola! Livet er herlig! men det er desverre ikke alle som faar beholde det like lenge..
En solskinsdag skulle Julia til byen for aa handle masse mat.. og for en gangs skyld, skulle hun ta coletivo og ikke gaa.. det er ganske langt til byen, men jeg pleier som oftest aa gaa.. (maa benytte meg av saa mye trening som mulig ;)) jeg gikk opp til veien, og satte meg inn i en liten bil, trokka sammen med en annen fyr i framsetet.. vi kjorte, men plutselig var det ko.. bilen kom ikke noe sted, og jeg maatte bare gaa ut.. saa da maatte jeg gaa til byen.. da jeg hadde handlet 5 baereposer fulle og en 12 pakk med dopapir, praya jeg en taxi og sa Ziclatela (som er stranda jeg bor paa) .. aaah.. no esposible.. det funka ikke.. veien var stenkt.. men han kunne kjore meg saa langt det gikk.. og det var liksom kanskje 2 minutter.. saa maatte jeg ta bena fatt og vandre.. jeg gikk gjennom alle bilene og traylerne som sto parkerte i veien.. drassende paa masse poser og dopapir for flere aar fremover.. da jeg nesten var hjemme, gikk det endelig an for taxiene aa kjore, og jeg var saa sliten saa jeg satte meg inn.. samme kveld fortalte jeg jentene om min forferdelige tur, og de fortalte at det var streik i byen.. vet ikke hvorfor men dog.. vi dro ut, og en av jentene ble med en venn hjem som bor ved en annen strand.. da de kom dit, fortalte han at det var muy my peligroso der ( farlig) og at det var mye braak.. dagen etter mottes vi til lunsj. en av jentene (har truffet noen norske jenter om jeg ikke har sakt det for..) hadde avisa.. og forstesiden var " fire menn drept".. disse fire mennene var naboene til denne vennen til hun ene.. det vil si at fire ble skutt samme!? natt som hun var der.. og litt senere, var fikk vi ogsaa vite grunnen til koen paa veien.. en dame hadde gaatt amokk ( no narko greier) aa skutt en mann til.. det vil si 5, FEM, CINCO mennesker drept paa en dag.. saa etter dette var det fult av policia over alt og veiene var stenkt i 2 dager.. og naa er det jo bare 2 dager til nicklas kommer :D og jeg var redd jeg ikke skulle komme meg til flyplasse for aa mote han.. men naa er billetten i boks, og ikke no problem lenger.. HURRA.. tenk at han kommer.. min kjaere mococa.. (vaskekjaerring.. vaska paa energihuset ;) haha.. hva man ikke ofrer for varmere strok.. og meg da selvfolgelig.. eller hva!? :D )
Ellers surfa jeg til solnedgangen, en stim med blaa og gule fisk hoppert forbi meg og pelikanene snidda hodet mitt.. det er lite jeg kan klage over her! kommer hjem fra en toff dag i sola, legger meg i hengekoya mi og nyter en hjemmelaget licuado med fresa(jordbaer) og platano (banan)... Mens Frankrike gynger hengekoya for meg :D hehe.. todo es SUPERBUENO!!

Saa.. det var alt for denne gang.. i morgen kveld setter jeg meg paa bussen til cityn.. off.. vekk fra stranda i 2 dager.. grrrrrruuuusomt!! men jeg skal mote Nicklas.. jiiippi!!
maa gaa.. skal spise suchi med las chicas de noruega.. hasta luego !