Julia i Verden

Mitt foto
Navn:
Sted: Mexico

torsdag, januar 25, 2007

Nicklas, sol og varme...

Så har Nicklas endelig kommet seg ned til varmen han ogsaa...
19 Januar satte jeg meg på bussen til mexico city for å hente han på flyplassen. bussen skulle ta 12 timer, og jeg legger meg til å sove i fosterstillig i setet mitt.. jeg våknet da solen sto opp, og jeg trodde jeg snart skulle være fremme, men nei.. bussen ville jo seff kjore innom alle byene som fantst på vei opp, og jeg var ikke fremme for kl 12, etter 17,5 timer... jeg satte meg i taxien og så bar det til leiligheten til Frank og Alex, to norske gutter jeg traff på stranda en dag..

Flyet landet halv 9, så jeg dro ut kl 8 og satte meg til å vente.. fikk en øl av noen mexicanske menn mens jeg satt å venta, og så, etter leeeenge, så jeg endelig et bustehue som surra rundt bak ved utgangen.. og så var han her :) gud det var hyggelig! vi dro tilbake til gutta og så ble det en ny dag, og vi skulle til Puerto.. vi dro forst på et marked (bare tyvgods) for vi skulle dra.. tok metron ut, noe alle sier er sååå farlig, men nei, jeg lever jeg.. vi hadde glemt cd mappa til Nicklas hjemme hos Frank, og måtte dra tilbake. bussen vår gikk halv 8 og da var klokka 7.. litt dårlig tid.. Alex praya en gronn bobletaxi ( ja til alle dere som vet no om mexico, så er det det du absolutt ikke skal gjore, men igjen, jeg sitter her i Puerto i skyggen siden det er så varmt, så det gikk fint). Taxisjåføren sa det kom til å ta 30 min til busstasjonen.. vops.. det hadde vi ikke tid til! men jeg forklarte at bussen gikk om en halv time, så da klampa han gassen i bånd, og kjorte på rødt lys.. vi kom frem, løp, fant bussen og tok en velfortjent sigg og slappet av..jeg skulle til å kjope litt vann og snæx til bussturen, men da kom det en mann å spurte hvor vi skulle, og at de hadde venta på oss.. ble littegranne sur på oss, resten av turen, ble vi de to junkiene i baksetet.. bussen skulle også ta 12 timer.. da det hadde gått, var det 4 timer igjen, etter det 2.. så ble det 17 timer hjem også.. er LITT lei av buss nå føler jeg!

To trøtte tryner..

Men så var vi i alle fall fremme på Mathilde sin bursdag ( ene norske jente jeg har blitt kjent med..) Vi kom til leiligheten min og frankriket er borte.. han sa han skulle kanskje dra på lørdagen, så ja han var ikke der.. men det var ikke no lapp eller noe.. tror dere jeg ble sur eller.. her har han bodd gratis hos meg i en uke, så stikker han bare uten et takk engang.. greit nok at vi skulle treffes i guatemala senere. .men hallo... men så, da jeg sto, litt småfurt på kjokkenet, hører jeg HOLa.... og hvem er det som henger over verandaen.. joda.. france.. haha.. han hadde leid seg en annen leilihet, og hadde fått seg jobb på en bar.. så, etter å ha sakt en uke at han skal dra tilbake til guatemala, er han stokt her nå i 2 måneder.. haha.. hyggeliG!


Som sakt var det Mathilde sin bursdag, og det skulle feires skikkelig!! Hege og Malu hadde laget en rebus til henne..hun måtte løpe rundt med balonger på ryggen til forskjellige steder, hoteller og kinoen for å gjøre ting.. festli saker!! Så ble det å feste i leiligheten deres, og så ut på party..

Siste kvelden til Team Australia.. noen gutter vi er blitt kjent med her nede.. de dro i dag. virkelig triste saker ! Man møter så mange kule folk, så er man sammen hele tiden i noen dager, og så er det jo alltid selvfølgelig de siste dagene man blir kjemep venner, så stikker de.. Meg og Tom...

Så var det på tide å fylle opp kjøleskapet.. vi dor på markedet og hamstra inn alle grønsaker vi fant, kjøpte masse fersk fisk, frukt, så bar det til super mercadoen for å kjøpe det siste.. vi tok en giga handlevogn og fylte den opp.. alt som skulle med, til drinker, øl, masse masse mat, supper og alt.. og det kom på 1.150 og del det på to (ca).. så lasta vi alt i en taxi, fikk den til å kjøre til en cd butikk og så kjøpte vi forsterkere så vi kunne høre på musikk :) jeg har aldri handla så mye til en så liten pris.. likanes land! Så inviterte vi jentene på middag.. grillet fisk på taket.. mens vi holdt på, jeg var nede å tok en pause i hengekøya, kom mannen som driver stedet å spurte hvor lenge Nicklas skulle bo hos meg.. "så lenge pengene varer".. og da sa han at han ikke kunne bo der lenger siden han ikke ser "ordentlig" nok ut.. han hadde langt hår og rare bukser (har kjøpt sånne "bleie" bukser hvor det er korte ben og lang rumpe.. om noen skjønner.. sånne hindu bukser eller no) jeg bare lo å sa han har kjøpt buksene her.. men han nekta.. og da ble ikke Julia no hyggelig å snakke med lenger.. men den halvgebrokne spansken min, og fremdeles loker litt med fortid å sånn, så sa jeg at Anna (båssen) hadde sakt det var greit at en kamerat fra norge skulle komme.. men han påsto det var frankrike, for han er kort pelo (hår) og går i shorts og ser bra ut.. men Anna hadde aldri truffet han, så nei det var ikke han.. så ble jeg kjempe sur å sa jeg skulle snakke med henne.. France kom ned og så fortalte jeg alt.. han ble kjempe sur! sverige (nabojentene) kom og Nicklas.. han ble jo seff kjemep lei seg, men vi var så sinna, så vi gikk alle sammen, som en skoleklasse på vei til rektor, for å klage.. jeg forklarte kort hva som hadde skjedd, og hun løp inn, hentet skone og ble med tilbake.. kjefta masse på han og sa at Nicklas ikke er no rasta mann som legger igjen lus og lopper, for de er de eneste som ikke får bo her.. og mannen ble ydmyk å sa sorry.. vi som hadde begynt å tenke på å måtte flytte å jeg skulle kreve ALLE pengene mine tilbake.. off.. det var litt av et styr.. men nå er alt bare bra!! Jeg som kokkelerer på taket til solnedgangen.. - maten var kjempe go og stjerne lyste opp og månen smilte.. det er 30 grader om natta og vi går i miniskjørt (jeg går i shorts da :P) og singlett og svetter.. off livet er hardt her nede!! Mathilde, Hege, Malu og Rafa.. den sosialt interlighente vennen vår ;)
Ja for vi har også fått en ståker som ikke eier sosrial interligens og aldri har no å komme med.. han er fra cityn og var på ferie her fra studiene.. men (min toklning) han hadde det så kult med oss, så nå har han tatt et år pause fra skolen for å henge med oss.. jaja.. alle kan jo ikke være like kule som oss ;) for det er vi som rocker her!
Celine, Hege, meg, Mathilde, Anne Marte og Malu.. om vi ikke er de kuleste chicasene dere har sett, må dere se igjen ;) og den gode fotografen er jo selvfølgelig Nicklas..

Middag hos jentene.. Malu, den geniale kokk, hadde lagde suhi til oss.. det var helt utrolig digg.. trodde ikke jeg likte det jeg.. men jo... nøy maten til ekte amerikanske teveserier.. det er litt deilig å ha tv.. eller ha noen som har tv.. jeg savner det ikke, men noen ganger er det veldig delig å bare kunne sløve litt ;) Så.. jeg kan jo ikke la bena mine få ferie, så på vei til afterpartiii, kom det en sten å angrep tåa mi.. skikkelig underangrep.. veldig lumpent! så da løsna hele topplokket på tåa. det var ikke deilig.. Frankrike surra litt dopapir rundt, og dagen etter måtte det renses.. en annen fransk mann kom å sa jeg måtte til legen å sy med en gang.. men det gadd jeg ikke.. jeg er da ingen pingle.. og nå er den helt hila.. det har vokst ny hud og jeg kunne klippe vekk den som ikke fikk være der lenger.. alt er bare bra, og jeg passer meg litt mer for stenene nå.. Dagene hører fremdeles stranda til, så er det rett opp til Malu og co for å drikke litt mezcal og høre på musikk, før vi drar til casa Babylon som er en kjemep hyggelig brun bar, med engler og gnomer på veggene og live musikk.. :) live er herlig dere! Det blir ofte fult, så da må man jo bare finne seg en plass og ikke være kresen..
Team Sverige, Frida og Elin..