Julia i Verden

Mitt foto
Navn:
Sted: Mexico

tirsdag, januar 15, 2008

På tur igjen!

Hei hei alle!

Etter langt og lenge og lengere enn langt, har jeg endeilg, etter 3 forsøk, fått kjøpt meg billett til Mexico! Med avreise i morgen tidlig kl 06.55 fra Gardermoen!
Det skulle ikke være lett å komme seg vekk fra denne forferdelige værforandringen og til stabile varme strøk!
Alt begynte en mørk Septemberkveld i Kållektivet, hvor jeg tok motet til meg og kjøpte en billett til Mexico. Tanken på å måtte bli i Norge gjennom hele vinteren, var grusom og deprimerende, så da så jeg ingen annen utvei enn å gjøre noe med det! Så da var det gjort! Tiden gikk, og jeg jobbet for hardet livet, men sparing av penger, det ble det veldig dårlig med! men jeg hadde i alle fall billetten, så jeg skulle alltids greie meg på ett vis! ;)

Så var det en uke igjen til avreise. Jeg begynte å skrive ned alt jeg skulle ha med, og steder jeg skulle dra. Så var dagen der... men billetten ble avbestilt rett før avreise, og jeg måtte vente i to dager på å kjøpe en ny. Dette var ganske så kjipt, men jeg visste at jeg om ikke lenge var der, så jeg holdt motet oppe!
I dag tidlig bestilte jeg en ny billett, og begynte igjen å glede meg veldig.. men mailen om rutetid, reffnr og alt som hører med, kom aldri. Så jeg ringte til flyselskapet for å høre hva som hadde skjedd.. etter ti lange minutter med den samme sangen og "takk for at du venter" på øret, kom det en engelskmann på andre siden av linja. Jeg oppga navnet mitt, men han kunne ikke finne meg! Og siden det var under 24 timer til jeg skulle dra, ble ikke billetten registrert... POKKER! det var det siste jeg trengte nå! Men Julia gir ikke opp! Så jeg gjorde alt en gang til, og på slutten, skrev jeg ned reffnr. Men ingen mail denne gangen heller... Så da var det nye ti minutter og "takk for at du venter" men denne gangen var det en dame som svarte. Jeg ga henne reffnr, og CHEK! der var jeg, og hun sendte sporenstreks en mail til meg med bekreftelse på at jeg nå trygt kunne komme til flyplassen kl 5 i natt og hadde plass på flyet! HURRA!! (til mamma.. takk for lånet av pengene, og jeg tror ikke det ble trukket dobbelt beløp ;) hehe.. )

Så nå er alt i boks! Jeg har passet mitt, sekken, musikk og litt penger på det nye bank kortet som pappa hentet på postsorteringen ut fra "retur" hylla ;)

Det har vært en lang og strabasiøs uke, men med foreløpig en lykkelig slutt og turen skal snart begynne! Men jeg kan nok ikke slappe av før jeg sitter godt planta og spent fast på flyet som skal føre meg til Paris og så til MEXICO!!

Håper dere drar like mye nytte/hygge/moro av denne bloggen som den forje! Jeg har jo selvfølgelig glemt ledning til kamera, så blir kanskje en litt mer kjedelig blogg uten noen bilder, men skal prøve å lage noen mellomrom, så det ikke skal bli så tungt å lese ;)

Hasta luego todos!!