Julia i Verden

Mitt foto
Navn:
Sted: Mexico

tirsdag, januar 22, 2008

En skuffende sannhet...

Vel.. etter aa ha proevd paa alle internett stedene paa hele playan, har jeg naa innsett at jeg ikke faar lagt ut ett eneste bilde :( Det er jo ganske saa kjedelig baade for meg, men mest for dere! Saa da faar jeg heller proeve aa vaere flinkere med beskrivelser ;)

Vel.. roedfargen min har kommet seg, og man kan skimte det brune baade her og der :) sto opp tidlig... sola var i alle fall ikke helt varm enda.. saa var kanskje.. hmm.. 8!? Jeg glemte klokka mi paa stranda den foerste dagen, saa her gaar det etter sol uret, og hvordan boelgene er! For mellom 7 og 9 er de ganske saa store. Ellers er de saann passe, frem til solnedgang, da kommer de seg igjen!

Selv om jeg bare har vaert her i 4 dager, foeles det ganske saa lenge... Og siden jeg ikke har peilig paa hva klokka er (naa er den 5 paa 1 ;)) men saann ellers, saa gaar alt i ett og man bare er! det er veldig deilig! Har faatt med meg hver solnedgang, og alle er like fantastiske! Etter den har ploppett ned, blir hele himmelen som en reignbue, med alle fargene paa rekke og rad! :)

Jeg bor fremdeles paa Villa Mexicana. Ett rosa hotell hvor, som sakt, det omtrent bare er mexicanere.. men jeg har lagen en super deal, og faatt mitt eget dorm, med 6 senger og bad helt for meg selv paa toppen, med utsikt over hele stranda! :) Jeg har naa proevd alle sengene, og funnet den beste.. som jeg sover og glaner paa tv ;) de har en super kanal, Sony, som de bare viser amerikanske serier paa :D og saa er det ikke doebba :D bare teksta, saa naar sola blir for varm, slenger jeg meg neppaa med en boks tyrkisk pepper og koser meg under den kalde viften :)

Ellers bedriver jeg dagene med aa tusle paa stranda, henge hos Andres, som er blitt mitt nye "caracolen", der jeg drikker ferskpresset juice i hengekoeya og nyter livet! Han komenterte at jeg ikke sa saa mye, oglurte paa om jeg hadde mye aa tenke paa, og det slo meg ikke foer da han sa det, at jeg liksom ikke har saa mye aa tenke paa, jeg kan bare sitte helt stille, uten aa si noe, aa bare stirre ut paa havet og nyte det.. ganske saa rart til aa vaere meg om jeg selv faar si det ;)

vel.... det var vel det for naa... hadde liksom planer om aa legge ut bilder, men ser ikke ut som det kommer til aa skje. i alle fall ikke med det foerste,. kanskje det skjer ett mirakel ;)

ha det saa godt!