Julia i Verden

Mitt foto
Navn:
Sted: Mexico

fredag, februar 01, 2008

Dagli gjoeremaal...

Ting har blitt litt forandrett siden sist.. Jeg har flyttett tilbake til Villa Mexicana, og skal ikke til Guatemala med motorsykkel.. Jeg er enda ikke helt sikker paa om jeg drar uansett.. med det faar vi se paa!
Det er ikke saa mye som skjer her egentlig. Men jeg har "fjellklatra" litt med en kamerat. Gaatt til enden av stranda, rundt og under ett fjell, og der aapner det seg en helt annen verden. Helt oede, milelang strand med fuler og fisk. Og noen fjell.. Ikke saanne store hoeye, men ja.. saann litt bortover. Der drev vi i alle fall aa klatrett rundt. Med pudder paa henna og sko paa bena. veldig moro!

Ellers blir jeg venn med fler og fler mexicanere, og maa snakke spansk stoett og stadig. Og det gaar bedre for hver dag :)

Jeg vet egentlig om det er saa mye spennende aa fortelle.. For dagene gaar litt i ett. Og det er de samme tingene som skjer hver dag. Det mest spennende som har skjedd, er vel at jeg trodde jeg ikke kom til aa komme meg til Guatemala, siden jeg ikke hadde noe bank kort.
Etter aa ha glemt kortet mitt hver gang jeg gikk forbi en ATM, fikk jeg roeska det med meg aa tok ut en fin sum med pesos. Saa stakk jeg til Mamut aa hang med han og noen andre mexere i en del timer. Jeg skulle bare svippe innom Rockaway for aa snakke med jentene, saa jeg la igjen pengene mine der.. Men da jeg kom tilbake, hadde han stengt og dratt.. Men han kom senere innom Babylon ( som jeg til en forandring bar paa (= ) med den.. saa kvelden fortsatte.. og den skulle ikke ende tidlig. Etter Babylon stengte, hang vi der i noen timer til, saa raana vi litt rundt i den doede aapne bobla til en Juan.
Da dagen begynte aa naerme seg, kjoerte han oss hjem. Dagen etter, kunne jeg ikke finne lommeboka... Kanskje en av kattene hadde tatt den til ett hemmelig sted, saa jeg la det paa is, fikk laane litt penger til vann og noe aa gnafse paa. Dagen gikk, og ingen lommebok var aa finne..
Jeg fikk soester til aa sperre det, aa ordnet det saann at jeg skulle overfoere til en av jentene, saa de kunne ta ut. Fint og flott! Saa Pauline tok ut ekstra penger, og jeg var safe og kunne faa meg litt mat =) Men etter jeg hadde slaatt meg til ro med at jeg ikke kom meg til gautemala, kom Juan kjoerende med ett tort smil om munnen.. han hadde veien til min reise i hanna :) her snakker vi venn og ikke sleip mexicaner :) gjelder aa faa seg venner med andre ord :)
Saa naa, med alle pengene i behold, har jeg nytt dagen paa stranda, og tenkte meg hjem for aa ta en liten siesta foer jeg skal ned paa stranda med gitaren aa laere bort alle de sangene jeg kan ;) hehe...

vel.. haaper det skjer noe mer spennende til neste gang. Enn saa lenge.. ha det saa bra!