Julia i Verden

Mitt foto
Navn:
Sted: Mexico

fredag, februar 22, 2008

Bryllup, Pig Roast, Valentine, Besoek og resten..

Det har egentlig ikke vaert saa mye aa skrive om i det siste, men naa har det jo hopet seg litt opp. saa uten bilder naa, kan det bli ganske kjedelig, for det kan bli ganske masse dette her..



Vel.. Saa var det dette bryllupet jeg skulle i. De som driver Rockaway baren jeg henger paa, skulle dele sin kjaerlighet med alle i Puerto Escondido. eller kanskje mer riktid, oss som "bor" paa rockaway ;)

Vi dro alle jentene, i finstasen, opp til Don Francos hus. Det ligger helt paa tuppen av Zicatela og har en helt utrolig utsikt! Hagen var fylt av blomster og fakkler... Utrolig mye mat og drikke!
Solen gikk ned med ett "plopp" og moerket senket seg. Fakklene ble tent, og bandet begynte aa spille.. Saa kom bruden. fult av sin far, foestre og mor. Det var stjerneklart og alle var i straalende humoer. Vielsen foregikk paa spansk, saa Pauline var tolk.
Etter ringene var paa plass, ble det mat og dans! Festen varte langt paa natt, og vi satt paa med noen gjester tilbake til zicatela.

To dager etterpaa, var det Pig Roast og fest paa stranda. De hadde "kokt" en gris under bakken i 24 timer, saa tok de den opp, og delte ut mat. Alle pengene de fikk inn fra baade mat, drikke og Chikken Chitt Bingo ( hvor de har ett brett med tall, slipper en kylling ned, og den som har det talle den baesjer paa, vinner en eller annen premie..) Alle de pengene gaar til Crow, som er en fyr som bor her nede..
Saa kom onsdagen, og det var valentines day... Det skulle vaere en stor fest i Chula, som er en by 20 min herfra.. med raketter og fest hele natta.. Vi troekka oss sammen i en taxi og kjoerte av sted. Men neida.. det var ikke mye til fest. Det var masse folk, men ikke no fest. alle spiste mat og vant bamser. Vi kom akkurat da rakettene var ferdig, saa vi kjoerte karusell og dro tilbake til Babylon hvor det var stappa med folk og live musikk. Festen varte langt ut paa natta med musikk og dans :)
Tirsdag 12 feb, kom ogsaa min kjaere soester med familie.
Jeg skulle moete dem paa flyplassen, men foerst skulle jeg bare kjoepe gasolina blanca.. parafin.. til Poi.. Med det skulle ikke bli lett! Taxien kjoerte fra sted til sted, men kunne ikke finne noe.. men til slutt :D Men de hadde det ikke der.. der skulle jeg bare bestille og betale, saa maate jeg stikke til ett annet sted for aa hente det.. og tiden begynte aa naerme seg landing.. saa, etter langt og lenge, fikk jeg endelig min flaske, og saa bar det mot flyplassen. Og akkurat da vi svingte inn, saa jeg halen paa flyet kjoere inn ;)
De kom ut, likbleke..hehe.. o Fia kastet seg i armene mine og begynte aa fortelle om flyturen.
Vi kom oss til Rockaway hvor jeg hadde reservert rom, og de kom seg litt til rette. Vi la ungene, og jeg og felicia stakk en tur til Babylon for aa ta en mojito og spille Backamon. Men mitt i baade spillet og drinken, maatte vi LOEEEPE tilbake til Rockaway for aa se om ungene var der og ingen hadde falt ut av senga.. (til tross for at Tarje laa der inne sammen med dem) Saa loep vi tilbake, og fortsatte spillet og drinken.. Men det ble for naervepirrende aa vaere saa langt unna ungene, saa vi stakk tilbake til Rockaway og tok noen kaffemezcal..

Dagene tilbringer Fam Wik paa Mansanillo, en liten rolig strand, mens jeg har lovet aa komme hver dag, men det blir for sent eller noe annet kommer i veien stoett og stadig. Merkelig ;)
For ett par dager siden var det utklednings fest paa Rockaway. Og det var alt fra tigre til nonner der. Jeg, med min fantasi, kledde meg opp som en LA girl, og sa "Like" hele tiden.. to dager etterpaa moette vi noen jenter FRA l.a som sa LIKE hele tiden.. skal ikke mye til for aa more oss her ;)

Ja forresten, jeg bor naa ovenfor Felicia ved Oasis.. paa ett lite rom med eget bad, og kjoekken ute i hagan. Velidg koselig! betaler 1500 pesos for en maaned.. 700 kr :D ikke saa vaerst!

Ellers er det vel kanskje ikke saa mye mer aa si naa.. sola skinner og jeg koser meg! Hjemreisen er naa bestemt, og det er litt trist! 27 Mars.. Men man kan jo ikke vaere borte hele tiden heller .. savner jo dere veldig masse her da ;) hehehe... Haaper dere koser dere! besos