Julia i Verden

Mitt foto
Navn:
Sted: Mexico

torsdag, desember 14, 2006

Nesten kjendisdate...

i gaar skulle Buena Vista Social Club spille paa en liten kafe her i byen.. jeg, eline og marco gikk opp og satte oss ned ved bordet som var naermest "scenen" ... jeg gikk aa kjopte meg en kaffe, og da jeg sto der, saa jeg han ene mannen fra bandet.. eller jeg regnet med at det var han da.. siden han var den eneste som saa ut som han kom fra cuba.. og saa var den en som spurte om autograf.. og da forsto jeg at det maatte vaere han.. og da maatte jo jeg og eline ogsaa ha det :) hehe.. saa begynte de aa spille :) jeg satt som sakt helt forran og var helt med.. det er jo fantastisk musikk!! satt og smilte og koste meg som alltid, og han duden (hovedmannen) smilte og blunket til meg :) men det var ikke bare en gang nei.. her skulle vi holde paa hele kvelden... sendte meg slengkyss og fikk laettis.. supergoy! haha.. bassisten saa SKIKKELIG missfrnoyd ut i begynnelsen.. saa mer ut som en dorvakt enn en som spilte i et salsaband.. jeg provde aa faa oyekontakt med han, men det var helt umulig! han vek bare unna hele tiden.. men saa kom en gjeng med norske jenter vi traff paa Utila, og etter en liten stund, i samarbeid med en av jentene, greide vi aa fange blikket hans.. og ikke lenge etter, smilte han og vugget med til musikken :) superbueno!! midt under en av sangene sa han duden "linda" og saa paa meg.. (til dere som ikke kan spansk, betyr det pen).. hyggelig!
etter konserten, kom han duden (alle har forstaatt at det er hovedmannen i Buena..) bort til meg aa ga meg en klem og bassisten klappet meg paa skulderen ;)
jeg og eline skulle opp kl 7, saa vi tok kvelden etter konserten.. da vi gikk forbi duden (nei jeg vet enda ikke hva han heter) sa jeg natta og saa stoppet han meg aa spurte om det kanskje muligens kunne kanskje vaere mulig om vi kunne motes i kveld (dagen etter) samme sted kl 7.. jaja.. saa da hadde vi en date.. :D
men da jeg kom 5 over 7 (det er de "5 min") var, for det 1. stedet stengt, og for det 2. han var ikke der.. LITT sluffet.. men var litt bra og da! for hallo.. hva skulle jeg si til han? me gusta tus musica.. det hadde ikke blitt mange dype samtaler for aa si det saann.. hehe..
men til min trost, er det ladies night i dag.. 1 drink for 2 Q ( ca 1,5 eller no) saa la fiesta este noche for aa si det saann!! heh

ellers i dag har jeg vel ikke gjort stort.. jeg har greid aa snike meg unna vulkanvandringen :P eline dro med de norske jentene..saa jeg og to til har bare loka rundt.. vaert paa markedet, spist MASSE mat og spilt kort.. hyggeig hyggelig! imorgen skal jeg og eline bade i en varm kilde med laereren min.. cool cool!!

ja mer er det kanskje ikke aa si.. !? jeg legger ut bilder saa fort jeg kan! eline har kamera, og er jo fremdeles i fjellom.. saa jeg er laast ute og maa bare finne paa noe aa fordrive tiden med ;)

Antigua er fantastisk! elsker denne byen! alle maa komme seg hit en gang! skal sanse masse salsa i dag :D gleder meg!!

hasta luego! - oppdate meg med hva som skjer hjemme!!