Julia i Verden

Mitt foto
Navn:
Sted: Mexico

søndag, januar 14, 2007

¡La Vida en Puerto!






De forste kjekkassene dere ser her, er Jesper (norsk) og Maarco som ikke heter marco og Jino fra australia..

Ser paa solnedgangen og nyter livet

Litt oppdatering fra dette vakre sted..
Siden sist har jeg ikke gjort saa mye.. Blir vekket ca hver morgen av Frankrike som kommer aa roper paa meg.. lager kaffe og ler av morratryne mitt.. *ogsaa saaaaa entusiastisk paa aa laere aa surfe da.. * jeg spiser min Fittness (preover aa faa tilbake den tapte kroppen..) og saa baerer det opp paa take for morrakaffen og se an bolgene.. saa gaar vi ned paa stranda, jeg leier et brett og vi gaar i havet... jeg prover aa komme meg opp paa brettet, og France blir like skuffa hver gang jeg kommer halvkvelt opp fra bolgene.. *ja til hensyn for bekymret familie, saa blir jeg ikke halvkvelt og jeg holdt heller ikke "nesten" paa aa drikne.. han mannen ville bare leke litt helt.. ) saa, etter to timer i havet, gaar jeg opp til mitt lille slott, lager meg en liten lunsj (bestaaende av egg, tunfisk, paprika, tomat og litt avicado .. prover igjen aa faa tilbake det tapte) saa kommer frankrike aa maser om aa gaa ned aa ove mer.. saa da verer det ned, men *vops* glemte brettet, saa vi gaar til "putestedet" aa tar oss en licuado til solnedgangen... vi har nemlig faatt oss fate steder aa henge.. putestedet.. bildet under.. masse digge puter paa gulvet og hengekoyer.. og noen kjempegyngesenger.. superbueno!
Saa er det hengekoyestedet hvor vi tar noen p**s og spiser pizza (selv om det er utenfor mitt "hente tilbake" mat budjett.. ) siden de er saa gode!!
Jeg har ogsaa faat meg naaboer.. to svenske sjejjier Frida og Elin.. har "hengt litt ved poolen lizm.. og bare slaekkan.. tok en d***k i H***y H****n (hensyn for visse..)
Solnedgangene er noe for seg selv.. det er ikke ofte vi ser sola forsvinne ned i oslofjorden nei.. Det er litt av et syn, og man kan nesten hore det si "plopp" naar sola forsviner i vannet.. Mr. Loba Loba spilles paa hoytalerne, hestene staar samlet paa stranden og snakker om hvor mange forferdelighe folk de har hatt paa ryggen hele dagen og gutta spiller fortball paa sanda.. dette er virkelig livet! kan ikke be om no mer naa.. bortsett fra at dere, mine kjaere hjemme i det kalde kalde nord, skulle komme ned da.. men det er i alle fall en av dere som har vett i skolten.. min kjaere Nicklas kommer ned naa om bare 6 dager :) (det er 14 i dag?! jeg har likosm aldri peiling paa noe.. har jo ikke klokke, saa naar France sier at vi skal motes et sted kl 9, vaakner jeg, prover aa tippe hva klokka er "alt for tidlig!" saa sover jeg til han kommer aa henter meg.. ha ha.. - og daton prover jeg saa godt jeg kan aa folge med paa, saa jeg vet saann ca naar jeg maa ta oppvaska naar Nicklas kommer ;) )

Team Sweden er virkelig trvlige og rolige.. vi skal til en strand.. la cha ka ba ett eller annet i morgen aa surfe.. Frida har ogsaa brett.. saa det blir bra.. Ja apropos brett.. Jeg, Julia, er naa den stolte eier av mitt forste og egne surfebrett :D hehe.. det hadde dere ikke trodd det.. joda... jeg har kjopt meg et ganske saa fint et surfebrett.. et guuult ett :)

De forste dagene jeg var her, var det ikke no mygg i det hele tatt.. fantastisk! men saa har de kommet snikende.. forst sov jeg med vifta paa om natta for at de skulle bli blaast bort og ikke kunne stikke meg.. men saa blie jeg litt smaa syk av det, saa jeg bestemte meg for aa henge opp myggnettinga mi.. det finnes ikke spiker eller no i murveggene, saa her fikk vi ta fatt i vaare alles kjaere GAFFATAEJIP :) med den, lagde jeg en stor klump i taket og tok den rundt tingen i nettet, stappa den opp og gikk inn paa badet.. jeg horte paa Lisa Ekdal (som Lene var saa elskverdig aa ofre til meg.. Tusen takk for all musikken.. deilig aa hore paa no litt annet enn bare "Demasiado Romanitca og Feliz Navidad" jeg pussa tenna og saa ut mot rommet.. jeg syntes jeg saa at myggnettinga mangla, men saa lo jeg bare av meg selv og trodde jeg saa syner.. Mr. Gaffa svikter aldri.. men saa.. da jeg kom inn i rommet, saa jeg.. vops.. han hadde vist tatt seg en lur paa senga.. pokker.. jaja.. saa fikk jeg ta fatt i skerfet aa sove med vifta paa allikevel.. men dette ble jeg ikke no friskere av, saa i gaar kveld, dro jeg frem den praktiske hyssingen min som jeg saa noysomt hadde skrevet ned paa pakkelista.. dro den fra en murflikklumt gjennom hullet i nettet og over til vifta, og klaesk tilbake med Mr. Gaffa (det KAN jo hende at det hjelper) og vips var den oppe. hurra.. da var det bare aa legge seg trygt i senga.. men neeeida.. det hadde jo pokker meg sneket seg en mygg INN i nettet ogsaa.. saa da begynte jakten! Mens jeg, med den ene hanna smurte paa "hempmyggikkeklo" ting og med den andre provde aa fange myggen.. men den var for smart for meg og gjemte seg under sengeteppet, puta og inni muggnettingas mange kriker og kroker, bestemte jeg meg for aa legge fra meg falska aa bruke begge hener.. men de har raktett i stompen og er mye kjappere enn trotte meg.. men, til slutt..etter kanskje en times hard slossing, fikk jeg tatt´n :) og jeg fikk sove godt resten av natta :)
Jeg har ogsaa faatt meg et par venner her.. Julio og Julio.. ironisk hva.. han ene ligner litt paa Juan (mexicaner maya mannen) festlig..

Ja det var vel det for denne gang.. jeg drar meg opp til min leilighet aa spiser litt egg :) mmm!!

Vi har ogsaa vaert paa zipolite.. nudist all over.. mange skralne menn ute aa gaar der ja!.. hehe


Paa vei til Zipolite...

Paa Zipolite..